Onderhoud elektrische auto

Onderhoud van uw elektrische auto in Borculo

Autobedrijf Nijman verzorgt het onderhoud van uw elektrische of hybride auto in onze garage in Borculo. Na ieder onderhoudsbeurt ontvangt u een factuur waarop de verrichtte werkzaamheden uitgebreid worden uitgelegd. Zo is het te allen tijde duidelijk en overzichtelijk wat de eerdere werkzaamheden zijn geweest tijdens het onderhoud van uw elektrische of hybride auto in onze garage in Borculo. Wij vinden transparantie en betrouwbaarheid namelijk belangrijk.

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Door middel van ons online afspraakformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak wanneer het u uitkomt.

Maak een afspraak

Professioneel onderhoud van uw elektrische auto in Borculo

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken in de moderne economie. Wat betreft onderhoud heeft uw elektrische auto beduidend minder onderhoud nodig in onze garage in Borculo, omdat het geen verbrandingsmotor heeft. Natuurlijk zijn er verschillende andere onderdelen die wel tijdig onderhoud behoeven. Daarnaast zit er veel elektronica in een elektrische of hybride auto die tijdens de software-updates van het onderhoud gecontroleerd wordt in onze garage in Borculo.

Laat uw auto onderhouden door de specialist

Wist u dat wij naast het uitvoeren van onderhoud van uw elektrische of hybride auto in onze garage in Borculo gespecialiseerd zijn in het automerk Mitsubishi? Mocht u dus problemen ondervinden aan uw auto, dan weten wij er altijd wel raad mee. Breng uw Mitsubishi naar onze garage en wij bekijken wat uitgevoerd moet worden. Uiteraard onderhouden wij elk merk auto, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u weer snel zonder problemen de weg op kan.

Stel uw vraag aan ons

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw elektrische of hybride auto in onze garage in Borculo? Of wilt u meer weten over onze verzekering? Vul uw vraag in op ons contactformulier of bel naar 0545 – 27 32 35.